Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakostní parametry olivového ochuceného oleje
(Anna Cihlářová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z6asnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
(Sabina Hartmanová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy a lokality na jakostní parametry ječmene určeného pro výrobu sladu
(Daniela Brtníková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8cv3r3// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry extrudovaných výrobků
(Kateřina Prokopová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//be2r0x// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování
(Tereza Brettfeldová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y7ijwb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry larev potemníka moučného při různých režimech technologické úpravy
(Veronika Božena Hendrychová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v5dfny// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko
(Gabriela Přívarová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rp54lx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh zajištění protivýbuchové ochrany technologie výroby cukrovinek
(Markéta Stehlíková)2015, Diplomová práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/109888 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technická bezpečnost osob a majetku | Práce na příbuzné téma