Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakostní parametry olivového ochuceného oleje
(Anna Cihlářová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z6asnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
(Sabina Hartmanová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy a lokality na jakostní parametry ječmene určeného pro výrobu sladu
(Daniela Brtníková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8cv3r3// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty skladování na jakostní parametry révových vín
(Lukáš Mudrych)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ljwfrj// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry masa kuřat z výkrmů s inovativními složkami krmiva
(Hana Mikulíková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//481s3r// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na vybrané jakostní parametry vepřového masa
(Kateřina Kadlecová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vyxkj3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry extrudovaných výrobků
(Kateřina Prokopová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//be2r0x// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry masa vybraných semiakvatických druhů zvířat a jeho použitelnost pro masnou výrobu
(Jan Slováček)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5xhw8q// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Návrh zajištění protivýbuchové ochrany technologie výroby cukrovinek
(Markéta Stehlíková)2015, Diplomová práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/109888 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technická bezpečnost osob a majetku | Práce na příbuzné téma