Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

červená a růžová vína

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Anthokyanová barviva v hroznech a vínech.
 (Petra Juříčková)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nobsy2// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
 (Zuzana Švajdová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iufeqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení hliníku a organických kyselin s nízkou molekulovou hmotností ve víně a vzájemný vztah těchto složek
 (Alena Janošcová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//97z55m// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Modelový postup výroby červeného a růžového vína
 (Kateřina MIZERÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1jaft3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analýza oblíbenosti spotřeby vín s označením VOC Modré Hory
 (Ondřej Rozlílek)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7367/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a specifika VOC Modre hory
 (Peter Michalík)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8qp7z// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Marketing management apelačních vín v ČR se zaměřením na VOC MODRÉ HORY a VOC PÁLAVA
 (Lucie Šimonová)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vqvd1b// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sledování vybraných analytických parametrů vín VOC MODRÉ HORY a VOC PÁLAVA
 (Jan Šlancar)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wsx7sq// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)