Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 4 » (total: 37 theses)
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
 (Julie Remencová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Speciální masné výrobky
 (Natálie Komárková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//juxvvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
 (Šárka Buchtíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//frh1dx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti
 (Petra Lahodová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//reaq12// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
 (Iva Heinereichová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
 (Jakub Martinek)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//til06o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 4 » (total: 37 theses)