Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

termizované, tvarohové, dezerty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití dynamické mechanické analýzy jakožto doplňkového modulu oscilační reometrie pro hydrogelové systémy
 (Jiří Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//lis4t4// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
 (Věra Škvařilová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
 (Věra Škvařilová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
 (Karla Bezděková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sxanue// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích.
 (Žaneta ŠVÉDOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qmzqzc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma