Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Pivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
 (Pavla SVRČINOVÁ)

2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
 (Tereza ELLNEROVÁ)

2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//0xp4ws// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Projekt implementace systému řízení rizik projektů ve vybrané společnosti
 (Tereza Belantová)

2018, Diplomová práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eorlk5// | Bezpečnost společnosti / | Práce na příbuzné téma

Analýza rizik rekreačního střediska a návrh zlepšení
 (Hana Škaloudová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sn4b99// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
 (Veronika Kordulová)

2022, Diplomová práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zrkss0// | Bezpečnost společnosti / Rizikové inženýrství | Práce na příbuzné téma

Management rizik ve výrobním podniku
 (Jan Zapletal)

2022, Diplomová práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w07h3l// | Bezpečnost společnosti / Bezpečnost logistických systémů | Práce na příbuzné téma

Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
 (Peter Mokrý)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vizuální identita PiTy BEER
 (Tereza Matoušková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.

http://theses.cz/id//nxwdrg// | Vizuální a literární umění / Vizuální tvorba | Práce na příbuzné téma

The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
 (Anastasia Boldyreva)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/alp5u/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma