Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stévieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Alternativní sladidla ve výživě člověka
(Lucie Jáchimová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//326j6o// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nová nízkokalorická sladidla v potravinách a nápojích
(Lucie Kunčarová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lvcvrg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma