Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

stévie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Alternativní sladidla ve výživě člověka
 (Lucie Jáchimová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//326j6o// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nová nízkokalorická sladidla v potravinách a nápojích
 (Lucie Kunčarová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lvcvrg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma