Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv technologie ustájení na zpeněžování jatečných prasat systémem SEUROP
(Jiří Sklenář)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v861md// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Struktura produkce jatečných prasat
(Květa Šimků)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sz7rxx// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Aspekty produkce jatečných prasat
(Natálie Hodanová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gthtqf// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Struktura produkce selat a jatečných prasat
(Jan Srnec)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o93hku// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Obchod s jatečnými prasaty
(Veronika Baušová)2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r8b3rl// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Objektivní klasifikace jatečných těl prasat
(Jiří Sklenář)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2jfo9j// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
(Barbora Ruffíni)2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mp05d/ | Archeologie / Klasická archeologie | Práce na příbuzné téma
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma