Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
(Klára Haluzová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
(Alena Cizner)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení medu
(Barbora Stará)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané kvalitativní ukazatele jednodruhových medů z oblastí České republiky
(Andrea JURÁKOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2gs9mr// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Aneta BRABENCOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//z1e7kq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Hydrogelové materiály pro kontaktní čočky s vyšším obsahem vody a jejich vybrané parametry
(Adéla Štěpánová)2015, Bakalářská práce, Fakulta biomedicínského inženýrství / ČVUT
• http://theses.cz/id//w46r2v// | Optika a optometrie / | Práce na příbuzné téma
Závislost tokových vlastností plastů na obsahu vody a technologických parametrech
(Lukáš Ohnút)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//f52e8f// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma
Vliv vody na lidský organismus
(Tomáš Němec)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/odo2p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu minerálních látek na senzorické vlastnosti pitné a minerální vody
(Martin Švácha)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0gvmt4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv iontů na kyselost zmrazených vodných roztoků
(Lenka Filipová)2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k2fnd/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma