Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hotelová snídaněKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie - případová studie Motorest Wims
(Karolína Sobotková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14338/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie
(Lucie Nahodilová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/16234/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronomií a cestovnom ruchu
(Sabína Hudáková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12945/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vzdělávání a rozvoj učitelů středních škol se zaměřením na hotelnictví, gastronomii a turismus
(Michaela Duplinská)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11286/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Stravovací úsek v hotelu
(Daniela Poková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13032/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza řízení kvality hotelu Villa Paradiso v Itálii se zaměřením na stravovací úsek
(Dan Fiala)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//jakhaj// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
(Oleksandr Biley)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza procesů řízení vybraného hotelu
(Aleš Pikal)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ffj3p/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Úloha a význam gastronomických služeb v hotelu
(Alexey Shakhov)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/ca0mp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rozvoj služeb v lázeňském hotelu
(Václav Podhrázský)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11127/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma