Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Cuisine

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
 (Varvara Stepanova)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Analysys of product of Russian restaurants in Prague
 (Elena Motsenko)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11093/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
 (Lukáš Pawera)

2021, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6g2ivy// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma

Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
 (Anieluz Concepcion PASTOLERO)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Práce na příbuzné téma

Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
 (Pavel Samoilenko)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//to8m2n// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
 (Bianka ORENDÁŠOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//kdbkpe// | Indonéská studia se zaměřením na cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
 (Dafni Gkizi)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
 (Aleksei Rinchinov)

2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ayc8cv// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma