Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
alergieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice
(Karin Kašková)2017, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dznj75// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení dostupnosti základních potravin pro osoby s poruchami stravování (celiakie)
(Katarína Petrášková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Srovnání náročnosti nákupního procesu a dostupnosti běžných potravin proti potravinám bezlepkovým
(Martina Štěpařová)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8cd1av// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Segmentace na trhu bezlepkových potravin
(Tereza Fendrychová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/85043 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení dostupnosti základních potravin pro osoby s poruchami stravování (celiakie)
(Katarína Petrášková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Bezlepková strava a její vliv na zdraví člověka
(Jan Vinkler)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14599/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Povědomí všeobecných sester o léčbě celiakie
(Petra HOLEJŠOVSKÁ)2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//w3rlb5// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Bezlepková strava v gastronomických zařízeníc
(Veronika Ševčíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//avnhi0// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Celiakie a její dopad na život dítěte v mladším školním věku.
(Annemarie MIKEŠOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0hd9lt// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Pohanka a její užití v bezlepkové stravě
(Jana Doležalová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/q0wpr/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma