Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Vláknina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Metody stanovení rozpustné a nerozpustné vlákniny ve vybraných potravinách
 (Kristýna Mázárová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//4cg1j3// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Stanovení dietární vlákniny v potravinách
 (Lucie Kolínová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2xmqax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
 (Kamila Blahůšková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metody stanovení cukrů v potravinách
 (Kristyna Baštová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6kwuby// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Mechanické vlastnosti bobulí révy vinné a metody jejich stanovení
 (Aneta Fendrychová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xm5jtu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách
 (Petra ŽÁKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q21aj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Metody stanovení proteinů a nukleových kyselin v řasách
 (Nina ÚLEHLOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tu3ry7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Prevence kardiovaskulárních onemocnění - hledání nových cest ve stratifikaci rizika
 (Markéta SOVOVÁ)

2020, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//rh7vuu// | Vnitřní nemoci / | Práce na příbuzné téma

Orientační stanovaní obsahu vlákniny v potravinách a odhad velikosti jejího průměrného příjmu v závislosti na stravovacích zvyklostech
 (Štěpánka ZEMANOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//32cd8q// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma