Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
matolinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
(Romana Bajerová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
(Denisa Zemánková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uum71n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
(Petra KUČEROVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Zastoupení biologicky aktivních látek v semenech révy vinné (Vitis vinifera L.)
(Štěpánka Horníčková)2015, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wnf7db/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Kvalita oleje z hroznových zrníček
(Veronika Vlková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z96enq/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma