Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

matoliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
 (Romana Bajerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
 (Denisa Zemánková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uum71n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
 (Petra KUČEROVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Zastoupení biologicky aktivních látek v semenech révy vinné (Vitis vinifera L.)
 (Štěpánka Horníčková)

2015, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wnf7db/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

Kvalita oleje z hroznových zrníček
 (Veronika Vlková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z96enq/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma