Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
%C4%8Dokol%C3%A1daKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Srovnání pěstování kakaovníku pravého (Theobroma cacao L.) v agrolesnických a monokulturních systémech
(Petra Andrušíková)2016, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2fbhln// | Lesnictví / Hospodaření s přírodními zdroji tropických a subtropických oblastí | Práce na příbuzné téma
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Svetová produkcia a obchod s vybranými poľnohospodárskymi komoditami (káva, čaj, kakao)
(Peter Trenkner)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/57342 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
(Oleksandr MATIKO)2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Výukový text - Kakao a čokoláda, předmět suroviny, 2 ročník SOŠ a SOU
(Gabriela Szczepanská)2006, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uh9qv/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
(Markéta Chelíková)2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
(David ZEMÁNEK)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtk7k9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
(Dávid Krajňák)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cxcjuc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma