Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
HLOH OBECNÝ A JEHO VYUŽITÍ V GASTRONOMII
(Kateřina Ježová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/v88opk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Metody využívané při zpracování potravin
(Miloš Kopal)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
(Marek Zbořil)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací
(Barbora Hlavatá)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/arfhh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
HLOH OBECNÝ A JEHO VYUŽITÍ V GASTRONOMII
(Kateřina Ježová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/v88opk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
(Karolína Kuželová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lb33f2// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
(Lucie Petruchová)2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/m19lk/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
(Veronika Srncová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p1a65/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Zdravotní a nutriční aspekty sušeného ovoce
(Barbora Richtrmocová)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/t6nbm/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Využití sezónního ovoce a zeleniny v MŠ – metodický materiál pro pedagogy
(Božena Bára Hlavíková)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bdi1r/ | Předškolní a mimoškolní pedagogika / Učitelství pro mateřské školy | Práce na příbuzné téma