Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
HLOH OBECNÝ A JEHO VYUŽITÍ V GASTRONOMII
 (Kateřina Ježová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/v88opk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Metody využívané při zpracování potravin
 (Miloš Kopal)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
 (Marek Zbořil)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací
 (Barbora Hlavatá)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/arfhh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

HLOH OBECNÝ A JEHO VYUŽITÍ V GASTRONOMII
 (Kateřina Ježová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/v88opk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
 (Karolína Kuželová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lb33f2// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
 (Lucie Petruchová)

2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/m19lk/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
 (Veronika Srncová)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/p1a65/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Zdravotní a nutriční aspekty sušeného ovoce
 (Barbora Richtrmocová)

2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/t6nbm/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Využití sezónního ovoce a zeleniny v MŠ – metodický materiál pro pedagogy
 (Božena Bára Hlavíková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bdi1r/ | Předškolní a mimoškolní pedagogika / Učitelství pro mateřské školy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)