Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Gastronomické trendyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Moderní trendy v zacházení s pachateli trestných činů
(Štěpán Janíček)2021, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/k1vrz/ | Bezpečnostní management v regionech / | Práce na příbuzné téma
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
(Lukáš Mařík)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
(Veronika Stránská)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
(Anna Votočková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Teas in Czech gastronomy
(Veronika Uhliarová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kvmqt/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma