Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Gastronomické trendy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Moderní trendy v zacházení s pachateli trestných činů
 (Štěpán Janíček)

2021, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/k1vrz/ | Bezpečnostní management v regionech / | Práce na příbuzné téma

Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
 (Lukáš Mařík)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
 (Veronika Stránská)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
 (Anna Votočková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Teas in Czech gastronomy
 (Veronika Uhliarová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kvmqt/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)