Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Analýza nebezpecíKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
(Bianca Nicole Necpal)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/q6cdm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Food and its social context (case study of low and high income households in Kazakhstan)
(Saule Turgambayeva)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//iyj62h// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Marketing strategy for Moroccan restaurant
(Mehdi Boujamlaoui)2023, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/qzqs2/ | Ekonomika a management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma
Catering v leteckej doprave
(Zuzana Dominová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13683/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Small scale denial of service attacks
(Vít Bukač)2015, Disertační práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dqur5/ | Informatika (čtyřleté) / Počítačové systémy a technologie | Práce na příbuzné téma
Detection of forest pathogens using Pollen Information Service sampling network
(Aneta Lukačevičová)2021, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l2yd66// | European Forestry / | Práce na příbuzné téma
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
(Magdaléna Veselá)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/l2uuv/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Kateřina Vránová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hygiena rukou ošetřovatelského personálu - standardy versus realita
(Jana ČÍŽKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//h95jyt// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma