Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vínoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
(Dominika Melicharová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO
(Katarína Tomíková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/21937d/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků
(Marie Kubů)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//eq8ie5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv pozůstatků dlouhé mohyly na vlastnosti půd a na růst a výživu současných plodin na Podřipsku
(Michaela Procházková)2023, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//128zja// | Aplikovaná ekologie / | Práce na příbuzné téma
Pozůstatky dlouhých eneolitických mohyl ovlivňují vlastnosti současných půd, růst a výživu plodin
(Jitka Wallererová)2022, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ais2eh// | Inženýrská ekologie / Ochrana přírody | Práce na příbuzné téma
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
(Kristina HRADILOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO
(Katarína Tomíková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/21937d/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO
(Katarína Tomíková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/21937d/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma