Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

víno

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
 (Dominika Melicharová)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO
 (Katarína Tomíková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/21937d/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků
 (Marie Kubů)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//eq8ie5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv pozůstatků dlouhé mohyly na vlastnosti půd a na růst a výživu současných plodin na Podřipsku
 (Michaela Procházková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//128zja// | Aplikovaná ekologie / | Práce na příbuzné téma

Pozůstatky dlouhých eneolitických mohyl ovlivňují vlastnosti současných půd, růst a výživu plodin
 (Jitka Wallererová)

2022, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ais2eh// | Inženýrská ekologie / Ochrana přírody | Práce na příbuzné téma

Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
 (Kristina HRADILOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO
 (Katarína Tomíková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/21937d/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO
 (Katarína Tomíková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/21937d/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma