Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rychlostní kanoistikaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv tréninkového procesu na změnu vybraných somatických faktorů rychlostních kajakářů ve věku 18 - 25 let v průběhu ročního tréninkového cyklu
(Martin DRAHOŠ)2015, Diplomová práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//vrbjas// | Tělesná výchova a sport / Aplikovaná tělesná výchova | Práce na příbuzné téma
Vliv tréninkového procesu na změnu vybraných somatických faktorů rychlostních kajakářů ve věku 18 - 25 let v průběhu ročního tréninkového cyklu
(Martin DRAHOŠ)2015, Diplomová práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//vrbjas// | Tělesná výchova a sport / Aplikovaná tělesná výchova | Práce na příbuzné téma
Evaluace pohybové aktivity u výkonnostních kuželkářek
(Jana KOVÁŘOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//55oyxk/Kovarova_Jana_diplomova_prace.pdf/ | Tělesná výchova a sport / Rekreologie | Práce na příbuzné téma
Palmový tuk
(Michaela Krupková)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h16or/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Kokosový tuk
(Izabela Vojsovičová)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sk4hg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
(Martina Nejedlíková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o3tujo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
(Simona Pešková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vk16na// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
(Martina Otáhalová)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q9a4t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
(Adéla Zelenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Palmový tuk ve výživě člověka
(Klára Kňákalová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v4r7xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma