Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kozí sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kozí mléko a jeho využití
(Martin Novotný)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zásady používání syřidel při sýření mléka
(Adam Lysek)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hr5ol9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
(Pavlína Koláčková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na aktivitu syřidel při sýření mléka
(Adam Lysek)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vxwtwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání metod měření syřitelnosti mléka
(Jana Valíčková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j1004w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma