Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kozí sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kozí mléko a jeho využití
 (Martin Novotný)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv syřidla na kvalitu sýření mléka
 (Pavlína Koláčková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sv51pn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zásady používání syřidel při sýření mléka
 (Adam Lysek)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hr5ol9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na aktivitu syřidel při sýření mléka
 (Adam Lysek)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vxwtwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání metod měření syřitelnosti mléka
 (Jana Valíčková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j1004w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma