Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
 (Bára Bažantová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
 (Nela Švajdová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry tvarohu a jejich změny v průběhu skladování
 (Anna Jiránková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hm8gd6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
 (Denisa Záblacká)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//395xqh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma