Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
(Bára Bažantová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
(Nela Švajdová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
(Eva Janošíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické parametry tvarohu a jejich změny v průběhu skladování
(Anna Jiránková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hm8gd6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
(Denisa Záblacká)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//395xqh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma