Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomický konceptKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
(Karel Řezníček)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
(Lukáš Drápela)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/50914 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Rozvoj gastronomické sítě
(Zdeněk Mráz)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5936/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma