Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomický koncept

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
 (Karel Řezníček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
 (Lukáš Drápela)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/50914 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Analýza výhodnosti franchisingu v gastronomii
 (Rosica Čakarová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/48945 | Finance a účetnictví / Finance a oceňování podniku | Práce na příbuzné téma

Rozvoj gastronomické sítě
 (Zdeněk Mráz)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5936/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma