Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čokoládaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
(Veronika Holecová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/cxeen/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
(Edita Pokorná)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13124/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
(Petra Neumanová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
(Magdaléna Veselá)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/l2uuv/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Inflace a její vliv na chování zákazníků ve vybraných gastronomických podnicích
(Vendula Pernicová)2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/153329 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
(Matúš Kučera)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11889/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
(Jana Šílená)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7799/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma