Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvalitaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fair trade – komparace dopadů konceptu rozvojové politiky v mezinárodním obchodu na spotřebitele v České republice a producenty v Etiopii po roce 1994
(Lukrécie Kopečná)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/48944 | Ekonomie a hospodářská správa / Národní hospodářství | Práce na příbuzné téma
Potenciál rozvoje Fair trade v České republice
(Michaela Tlolková)2018, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5vtbng// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Design and performance of a solar dryer for processing of coffee beans in Colombia
(Eduardo Duque Dussan)2023, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//khncte// | Sustainable Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Analysis of coffee small farmers innovation system in Colombia
(William Corredor)2020, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tiraw6// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma
Výroba kávy a její uplatnění v potravinářských výrobách
(Kristýna Watzingerová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lmhz09// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
KÁVA AKO SÚČASŤ GASTRONÓMIE
(Simona Munková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/a8yi7u/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Káva v sociálních a etických souvislostech
(Petra MORÁVKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//tvnczb// | Specializace v pedagogice / AJu-SVu | Práce na příbuzné téma
Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
(Kateřina ŠPAČKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků kávy, zelené kávy a kávovin
(Žaneta Burianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l1kr2f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma