Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Separace a identifikace prenylovaných flavonoidů s využitím techniky HPLC/MS/MS
(Lenka Kovaříková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//sdmq19// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Identification and comparison of volatile carbonyls in different malts and barley using low pressure extraction with HPLC-DAD-MS/MS
(Sebastian REICHEL)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//qesrol// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v pivu
(Dagmar Čiháková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3f1n84// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva
(Lucia Blšáková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6ek1l3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kmene pivovarských kvasinek na finální kvalitu piva
(Ivana Nevrtalová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ftcw2k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma