Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

amin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Separace a identifikace prenylovaných flavonoidů s využitím techniky HPLC/MS/MS
 (Lenka Kovaříková)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//sdmq19// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Identification and comparison of volatile carbonyls in different malts and barley using low pressure extraction with HPLC-DAD-MS/MS
 (Sebastian REICHEL)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//qesrol// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v pivu
 (Dagmar Čiháková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3f1n84// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva
 (Lucia Blšáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6ek1l3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kmene pivovarských kvasinek na finální kvalitu piva
 (Ivana Nevrtalová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ftcw2k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)