Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konzumace mléka a mléčných výrobků dětmi předškolního věku
(Hana Mišková)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q14eu/ | Předškolní a mimoškolní pedagogika / Učitelství pro mateřské školy | Práce na příbuzné téma
Konzumace mléka a mléčných výrobků u dětí v předškolním věku
(Magdalena Pohlová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yj84oh// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
(David PÍCHA)2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//5nppuk// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
(Aneta Náplavová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny v obsahu bílkovinných frakcí ovčího mléka v průběhu laktace
(Veronika Radiměřská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3dqr5p// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
(Kateřina Borková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8gfyof// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
(Tomáš Zbranek)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma