Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Monitoring of volatile substances in the meat
(Many Eath)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uxgf12// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu masa perliček
(Kateřina Romanská)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kons7s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
(Irena Lukeštíková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vvnsvs// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
(Jakub Formánek)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv huminových látek na vlastnosti masa brojlerových kuřat
(Tomáš Novák)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wto4w6// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobů balení na mikroflóru masa
(Kristýna Zemánková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//m2jbel// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa
(Tomáš Macek)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ya64k// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Maso ve výuce gastronomie
(Michaela Bednaříková)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
(Jana Lainková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/x665x/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
(Rudolf Gábor)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/ydx2v/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma