Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Monitoring of volatile substances in the meat
 (Many Eath)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uxgf12// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující kvalitu masa perliček
 (Kateřina Romanská)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kons7s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
 (Irena Lukeštíková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vvnsvs// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
 (Jakub Formánek)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv huminových látek na vlastnosti masa brojlerových kuřat
 (Tomáš Novák)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wto4w6// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobů balení na mikroflóru masa
 (Kristýna Zemánková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//m2jbel// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa
 (Tomáš Macek)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0ya64k// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- drůbeží maso
 (Kateřina Chlandová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/fwwzj/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Maso ve výuce gastronomie
 (Michaela Bednaříková)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
 (Michaela Boušová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/m8pk8/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)