Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v neutrálním a zásaditém prostředí
 (Kateřina ŠTAJNOCHOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wwedhf/Stajnochova_DP.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v silážích
 (Nela Jandeková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Kristýna Bubelová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v pivu
 (Matěj Zima)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g88f5a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vizuální identita PiTy BEER
 (Tereza Matoušková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.

http://theses.cz/id//nxwdrg// | Vizuální a literární umění / Vizuální tvorba | Práce na příbuzné téma

The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
 (Anastasia Boldyreva)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/alp5u/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma