Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Charakteristika, vlastnosti a využití pochutin
 (Radmila NOVÁKOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z0o8tl/downloadPraceContent_adipIdno_5239/ | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Biologicky aktivní látky obsažené v čaji, kávě a kakau
 (Kristýna Marková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x60425/zaverecna_prace.pdf/ | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na otevření stánku s Bubble tea
 (Duy Thai Tran)

2024, Bakalářská práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON University Group

http://theses.cz/id//qtqljq// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
 (Thuy Linh Nguyen)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/iorhs/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Factors influencing consumer purchasing intention on Thai herbal tea in Germany
 (Sukontha Surattanaporn)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/37857 | Ekonomika a management / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)