Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva
(Kristýna Zapletalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g4u0kd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu biogenních aminů v procesu výroby piva
(Ladislav Štěpánek)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l4tyte// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby piva z netradičních surovin.
(Natalie Valentová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5vwd9k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fenomén pivo v naší společnosti
(Tomáš Römer)2020, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/gwipb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Pivo jako vývozní komodita
(Veronika Lorencová)2021, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hn94w/ | Evropská studia / | Práce na příbuzné téma
Víno, pivo a slovenská spoločnosť
(Samuel Bartoš)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/e98y6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
(Tamara Dolníčková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//das0e4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pivo jako podnikatelský záměr
(Michaela Vostrá)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12960/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ocenění podniku společnosti Pivo Hostivar, a.s.
(Jan Kalandra)2020, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/84298 | Finance a oceňování podniku / | Práce na příbuzné téma
Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
(Peter Mokrý)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma