Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Ovce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
 (Lenka Fišarová)

2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
 (Ivana Soukupová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6rjim5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
 (Vratislava Kostková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hor138// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
 (Markéta Piechowiczová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale
 (Žaneta Podbřecká)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yuvlrq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných masných výrobků z hlediska jejich výživové hodnoty
 (Lukáš Gabrhel)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q5ys7j// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
 (Ivana Soukupová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6rjim5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
 (Kristýna Štohandlová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)