Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
(Lenka Fišarová)2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
(Ivana Soukupová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6rjim5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
(Vratislava Kostková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hor138// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
(Barbora Pažoutová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
(Markéta Piechowiczová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s73619// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale
(Žaneta Podbřecká)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yuvlrq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných masných výrobků z hlediska jejich výživové hodnoty
(Lukáš Gabrhel)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q5ys7j// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
(Ivana Soukupová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6rjim5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
(Kristýna Štohandlová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma