Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
neenergetická sladidlaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení přítomnosti Stévie rebaudiany ve vybraných druzích nealkoholických nápojů.
(Iveta Maliňáková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oxrri5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza nápojů slazených extrakty stévie cukerné
(Václav Procházka)2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ehhbgl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma