Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

neenergetická sladidla

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení přítomnosti Stévie rebaudiany ve vybraných druzích nealkoholických nápojů.
 (Iveta Maliňáková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oxrri5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza nápojů slazených extrakty stévie cukerné
 (Václav Procházka)

2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ehhbgl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)