Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
 (Klára Zlomková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//594ykj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
 (Klára Zlomková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//594ykj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
 (Tereza Koníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
 (Tereza Erbenová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3jb10m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Sýry v gastronomii
 (Igor Kuznetcov)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
 (Tereza Druláková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Marketingová strategie firmy BEL sýry Česko a.s. se zaměřením na značku Veselá kráva
 (Ondřej Novák)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3k5qpl// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic

Ocenění podniku BEL Sýry Česko a.s.
 (Vojtěch Novák)

2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/90540 | Finance a oceňování podniku / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)