Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mléčné výrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Klára Zlomková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//594ykj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Tereza Erbenová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3jb10m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Klára Zlomková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//594ykj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
(Tereza Koníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Tereza Erbenová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3jb10m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
(Šárka Horváthová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Igor Kuznetcov)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
(Tereza Druláková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Marketingová strategie firmy BEL sýry Česko a.s. se zaměřením na značku Veselá kráva
(Ondřej Novák)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3k5qpl// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma