Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Zdravá stravaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
(Martina Šišáková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
(Martina Šišáková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan)
(Aiza Myrzabekova)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5ptnu// | Business Administration / | Práce na příbuzné téma
Tvorba, využití a inovace studijního textu pro výuku odborného
(Karel Janda)2014, Bakalářská práce, Masarykův ústav vyšších studií / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id/n6dpjx/ | Specializace v pedagogice / | Práce na příbuzné téma
Inovace studijních opor pro předměty Integrovaný přírodovědný a společenskovědní základ (1. stupeň ZŠ)
(Kateřina Kratochvílová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u7vck/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Marketingový mix a inovace v pizzerii Vosíme
(Petr Navrátil)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ccakx/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma
Aplikace a možnosti inovace EAN a QR kódu
(Kateřina Vyskočilová)2016, Diplomová práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id/r0ty7j/ | Řízení rozvojových projektů / Projektové řízení inovací v podniku | Práce na příbuzné téma
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
(Nikola Pospíšilová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ilnf82/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI
(Sandra Fibírová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/hhigxm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
(Martina Šišáková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.