Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Zdravá strava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
 (Martina Šišáková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/qnau25/ | / | Práce na příbuzné téma

Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
 (Martina Šišáková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/qnau25/ | / | Práce na příbuzné téma

Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan)
 (Aiza Myrzabekova)

2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5ptnu// | Business Administration / | Práce na příbuzné téma

Tvorba, využití a inovace studijního textu pro výuku odborného
 (Karel Janda)

2014, Bakalářská práce, Masarykův ústav vyšších studií / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/n6dpjx/ | Specializace v pedagogice / | Práce na příbuzné téma

Inovace studijních opor pro předměty Integrovaný přírodovědný a společenskovědní základ (1. stupeň ZŠ)
 (Kateřina Kratochvílová)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u7vck/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Marketingový mix a inovace v pizzerii Vosíme
 (Petr Navrátil)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ccakx/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma

Aplikace a možnosti inovace EAN a QR kódu
 (Kateřina Vyskočilová)

2016, Diplomová práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/r0ty7j/ | Řízení rozvojových projektů / Projektové řízení inovací v podniku | Práce na příbuzné téma

Keramika 16. a první poloviny 17. století v Praze a jihozápadních Čechách. Inovace a kontinuita hrnčířské produkce
 (Michal PREUSZ)

2015, Disertační práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//zq1nnb// | Archeologie / | Práce na příbuzné téma

INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
 (Nikola Pospíšilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ilnf82/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PRO OSOBY SE SPECIFICKÝMI VÝŽIVOVÝMI POTŘEBAMI
 (Sandra Fibírová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/hhigxm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)