Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
PečivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ocenění vybraného obchodního závodu
(Katarína Smetanková)2017, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dfcbp/ | Finance a účetnictví / Finance | Práce na příbuzné téma
Valuation of Selected Publicly Traded Company
(Yi Liu)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/143578 | Finance / | Práce na příbuzné téma
Valuation of Selected Company
(Jinyu Liu)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/145416 | Finance / | Práce na příbuzné téma
Valuation analysis of one share of GameStop Corp.
(Martin Matoušek)2022, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/85431 | Účetnictví a finanční řízení podniku / | Práce na příbuzné téma
Ocenění stavebního pozemku dle územního plánu ve Středočeském kraji
(Barbora Brožová)2021, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/niotb/ | Bankovnictví / Oceňování majetku | Práce na příbuzné téma
Ocenění podniku Rybářství Třeboň a.s. metodou DCF
(Jiří Krůtil)2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/dae8a/ | Finance / | Práce na příbuzné téma
Trvanlivé pečivo s přídavkem živočišných tuků
(Martin Šváb)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ecmhz6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na rozšíření výroby pečiva
(Veronika Krejčí)2018, Bakalářská práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/jswvx/ | Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních podniků | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma