Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Charakteristika a funkční vlastnosti kvasů s laktobacily
 (Daniel Koval)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//h0wjez// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Dekarboxylace a redukce fenolových kyselin laktobacily
 (Adéla Ramešová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9a96ao// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Produce exopolysacharidů laktobacily
 (Štěpán Marhons)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//czqjut// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)