Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Balení potravin v modifikované atmosféře.
(Alena Bednářová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w587j6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace balení v modifikované atmosféře pro vybrané typy potravin
(Barbora Tichá)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//z4qzm3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Balení potravin v modifikované atmosféře.
(Alena Bednářová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w587j6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Balení potravin v ochranné atmosféře
(Kamila Stachovcová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f2yl7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace balení v modifikované atmosféře pro vybrané typy potravin
(Barbora Tichá)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//z4qzm3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků
(Markéta Adamcová)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//i7v2sv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
(Gabriela VOLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Údržnost a nutriční hodnota rýže
(Lukáš Snopek)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma