Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

balení potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Balení potravin v modifikované atmosféře.
 (Alena Bednářová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w587j6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace balení v modifikované atmosféře pro vybrané typy potravin
 (Barbora Tichá)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//z4qzm3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Balení potravin v modifikované atmosféře.
 (Alena Bednářová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w587j6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Balení potravin v ochranné atmosféře
 (Kamila Stachovcová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f2yl7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace balení v modifikované atmosféře pro vybrané typy potravin
 (Barbora Tichá)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//z4qzm3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků
 (Markéta Adamcová)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//i7v2sv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Údržnost a nutriční hodnota rýže
 (Lukáš Snopek)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ci20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
 (Gabriela VOLKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bmsnew// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)